×
 

NTI Gymnasiet Johanneberg

Engagerade elever.  Hög trivsel. Och en skolmiljö som främjar innovation och kreativitet. Vi har fullt fokus på stark och bred behörighet till högskolan, i kombination med en trygg och givande studietid tillsammans.

3 elever spelar med VR-utrustning och tittar upp på en VR-skärm

Om oss

På NTI Johanneberg jobbar vi tillsammans, alla lärare, elever och skolpersonal, för att vi ska vara Göteborgs bästa gymnasieskola inom teknik, IT och grafisk design. Vi är stolta över våra engagerade elever som driver både elevkår, olika klubbar och vårt eget makerspace, fyllt av tekniska roligheter. Och över våra lärare, som skapar möjligheter och relevant undervisning för att du ska lyckas och nå din fulla potential. Våra tre program är fokuserade på en framtid där digitalisering, teknologi och design tar en allt större plats i samhället. De förbereder dig för steget efter gymnasiet, oavsett om det är arbete eller vidare studier. Välkommen till oss på toppen!

Vi på toppen

 • Makerspace och kreativitet

  I vårt elevdrivna makerspace hittar du utrustning för att skapa nästan vad som helst! 3D-skrivare, laserskärare, elektronik, klädtryck, brodyrmaskin och mycket mer. Gör din kreativitet konkret!

 • Kvalitet och trivsel

  Vårt systematiska kvalitetsarbete, trivselarbete och många elevklubbar gör att våra elever mår och presterar bra. 100% gymnasieexamen flera år i rad samt höga siffror i trivsel och trygghet.

 • Teknik + naturvetenskap

  Vårt teknikprogram har tre fördjupningar: ingenjörsstudier, datavetenskap och vår unika naturfördjupning för dig som vill kombinera teknik med mer kemi och biologi för t.ex. läkarstudier.

  En elev sitter och programmerar framför en stor skärm med mycket kod på

Våra program

 • Estetiska programmet

  Skapa digital design eller musik med hjälp av den senaste tekniken.

  • Program
   • Estetiska programmet
 • Teknikprogrammet

  Utveckla produkter, programmera eller fördjupa dig inom teknikvetenskap.

  • Program
   • Teknikprogrammet

Öppet hus

Kom på öppet hus och få en känsla för hur det är att gå på NTI. Kolla runt i lokalerna, träffa elever och lärare och få mer information om skolan och våra program.

En kille med brun tröja, mössa och glasögon tittar in i kameran och är glad

Nyheter

Få en inblick i vår vardag

Se vad våra elever gör om dagarna genom att följa oss på sociala medier.