×
 

NTI Gymnasiet Skövde

På gångavstånd från resecentrum ligger det nybyggda NTI Gymnasiet med tech, innovation, design och IT i fokus. Välkommen till Skövdes modernaste gymnasieskola.

3 elever spelar med VR-utrustning och tittar upp på en VR-skärm

Student 2023

Läs mer om studenten 2023 här.

Om oss

NTI Gymnasiet Skövde genomsyras av trygghet, modern teknik och hög IT-kompetens. Som elev hos oss får du gå på program som utmanar dig och som får dig att tänka och växa som person.

Våra lärare har hög kompetens och erfarenhet inom design och programmering. De utvecklar sig ständigt för att på bästa sätt möta varje elevs behov.

I vårt makerspace får du dessutom testa på ny teknik inom 3D-printing, VR/AR och robotteknik för att du ska vara redo för framtiden. Skolan har också en internationell prägel med utbildningen International Baccalaureate Diploma Programme, där all undervisning sker på engelska.

Framtidens utbildning idag

  • Framtidens möjligheter

    Här kan du bli gymnasieingenjör inom mjukvarudesign, or study the International Baccalaureate Diploma Programme where all courses are taught in English.

  • Framtidens gymnasieskola

    Hösten 2022 flyttade NTI Gymnasiet Skövde till helt nyrenoverade, moderna lokaler. Bli en del av Skövdes modernaste gymnasieskola.

  • Framtidens kompetens

    Här utbildas du av lärare med hög kompetens och erfarenhet inom design, programmering, hårdvara och mjukvara – och även inom internationell utbildning.

Våra program

Öppet hus

Kom på öppet hus och få en känsla för hur det är att gå på NTI. Kolla runt i lokalerna, träffa elever och lärare och få mer information om skolan och våra program.

En kille med brun tröja, mössa och glasögon tittar in i kameran och är glad

Nyheter

Få en inblick i vår vardag

Se vad våra elever gör om dagarna genom att följa oss på sociala medier.